ååå

Jag vet inte vad jag ska skriva om jag har varit inne på MSP (moviestarplanet) och köpt VIP och massa husdjur!!!

mmm

Jag ska äta snart ska äta köttbullar med mackroner mmm.. mu mesar jag med min kille!!! Sedan ska göra läxan när jag är klar blir det msp!!! sendan ska jag nog äta.

hej

hej jag är ung så jag ska gå och lägga mig nu ses imorgon!!!

fika

hej jag har precis fikat vi fickade kladdkaka och pepparkakor mmm!!!

hejj

hej jag ska bada nu så jag får ta det här kort. Vi har precis fikat vi fikade sämlor och kappkejks. mmm!!!
till middag ska vi äta köttfärs paj ett resept från icas matkasse och linas matkasse (reseptet finns i båda) linas matkasse tyckte jag var för mycket bönor och ärtor och sånt. Men nu har vi icas och den är helt okaj. måste sluta nu men glöm inte rösta om vilken mat som är godast vi ses!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

mat test

vad tycker du är godast   1 paj  2 sallader  eller 3 kött/kykling  skriv svaret i komentarerna skriv också hur gammal du är för vi har två tävlingar en för dig mellan 1-15 och en och en när man är äldre en 15. då får rösta max 2 gånger och sista röstnings dagen är onsdag den första feberuari allså den  1/2 räknar jag in alla röster så sätt igong och röstaaa!!!!!!!!!!!!!!!

msp

Prova på msp moviestarplanet man är roliga gubbar gå med så får du se!!!!!!!!!!!!!

hejj

hejj jag drar till en kompis nu ses sen!!!!!!!!!!!!!

god morgon

god morgon, jag gick upp 8:34. Till frukost åt jag varm choklad och egen presad juice och färskt bröd. mmm   
Jag bloggar senare ska nog till en kompis. och färesten kolla in `kompiisar.blogg.se´ det är min syrras hon har lite mer grejer en jag om ni gillar det har såklart !!!!!!!

lovee

cooolt!!!!!!

sötnosen

  Jag hittade flera jätte söta bilder men man kan ju inte lägga upp alla...

ååååå

jag hittade en jätte söt bild på en  jätte söt kattunge titta bara!! ååååå.....

klart

nu är entligen glassen klar ska bara vänta i 10 min... Så jag bloggar senare när jag sätter betyg på hur den smakar. Pappa skäller på mamma för att hon har öppnat HANS nutälla burk aja sja ra!!!!!!!!!!!!!!!

hejjjj

heeeeeej jag har precis gort glass det var gobbigt för man behövde vispa jätte länge så jag har ont i armen. Och i den andra har jag ont för jag tog stelkrampssprutan. Sedan åkte vi in till stan och skulle suga i örat från aurouba. Vi fick vänta i ca en on halv timme extra!!!!!!!!!! As jobbigt

auroba

hej det här var för ett år sedan. det var i auroba eller caribien. jag fick hörsel inflammation då för att alla ödlorna bajsade i poolen. Jag hoppas att det blir bra snart för det gör ont och svider..<33

min katt diva

Det här är min katt Diva, hon är 6 år gamal. hon är en blandras av norskskogskatt och mangs. Norskskogskatt betyder att hon är lång hårig. Och magns betyder att hon inte har någon svans. Aja.. hon är iallafall jätte gullig och busig. En gång började hon leka med en smällkaramäll och gissa vad som hände...... ja när jag kom hemm var det bara toalett rullen kvar alt annat var utspritt på hela golvet.

hej

heej det här är mitt första inlägg hoppas ni tycker om min blogg ska fixa designe o header lite senare!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0