ojojojo

jag har glömt att berätta om vad som hände i onsdags. jag och min kompis kom hem från skolan men vi skildes åt för hon bor ju inte i mitt hus. så jag gick hem och sedan så ringde det på dörren och där stod min kompis och såg helt vättskrämd ut. hon berättade om att hon hade kommit hem och kom på att hon inte hade någon nyckel eller telefon så hon gick till back sidan för där fins det en dörr som berkar vara öppen. men den var inte det. så hörde hon hur någon försökte att ta sig in från gatan in på hennes tomt så hon skyndade hem till min och försökte ringa hennes föräldrar men dom svarade inte. så vi ringde till min mamma. hon sa att vi skulle cyckla förbi och kolla om vi kunde se någon märkligt. så vi gjorde det och tyckte att vi hörde som viskningar och dunsar. så vi ringde till min mamma igen. hon sa att vi skulle ringa till hennes brosa och sedan till min pappa. men vi hade inet hennes brosas numer så vi ringde min pappa derekt istellet. han frågade var hon bodde och var vi stod. sedan ringde det någon på tele fonen med dolt nummer. jag svarade och trodde att det var någon av mina kommpisar så jag sa hej vem är det. då svarade personen i telefonen och sa hej det är polisen. var det här ni tora att det är inbrott. och sedan frågade han hur gammal jag var och var vi var och vad vi hade sett och hört. sedan sa han att han skulle skicka några polisbilar. sedan fick vi vänta länge tills hennes brorsa kom och sa att vi skulle gå upp och in i huset och kolle. men vi sa att min pappa hade ringt till polisen och att det nog inte var någon bara ide. sedan komm det en polishelikopter,en livosil,10 polis bilar och en polis fyrjuling och en polis moped. men som tru var var det ingen i huset eller några spår av att det hade varit någon där. men inbrott var det iallafall. :))))


saknar dig

när jag började 4:an hade vi en jätte bra fröken som hette karin. Hon var den bästa fröken som vi någonsin har haft. :( men hon fick 40:års kris och slutade så jag gorde den här till henne.


 

Jag kommer att sakna dig KARIN.

 

Jag tål inte att du åker.

Det är precis som det låter.

Jag ligger i sängen och gråter.

Kommer du någon sin åter?

Det är bara 3 dagar kvar tills du försvinner.

Det är så mycket vi inte hinner.

//din elev Maja snyft snyft <3<3<3<3<3<3<3<3


hej

hej jag tänkte bara lägga upp några bild om det går för sig?? svara intenågon som blev sugen på kladdkaka?? det blev jag.

hej

hej jag har kommit hem från skolan nu och har med mig en kompis som heter Veronica. Vi kollade på "lillabloggen" på Youtube. :) vad gör du??? svara i kommentarerna. :D

god natt

jag ska lägga mig nu så god natt.

RSS 2.0