heej

hej mina kusiner är här och hälsar på så jag får igentligen inte blogga men jag gör det iallafall. pappa har fixat sims så jag brukar spela det. men nu så tittar jag på när brorsan (hugo) och min kusin Julia som är 9 år spelar mario bross. VGD? svara i i kommentarerna.

:(

det går inte att komma in på hennes blogg vet inte varför men ni kan nog gå in på kommentarer och se hennes bloggadress.

sorry

skrev fel på bloggens namn det ska stå:http://evvvei.myshowroom.se

fin bloggfin blogg (ni som inte har tittat på hennes blogg gör det den är jätte bra)
kolla här → klicka 

läx dags

jag varit på crowl-träning och nu är jag hemma och ska börja med läxorna. idag hade vi sim test det jick väll bra jag är ju proffs på att simma. :) när vi åkte hem var kl ca 10:00 och då kom min kompis mamma och bärettade om et caf'e som vi ska har den 5:te maj om det går. det pratade vi om till lungh (stavas det så "lungh"?) sedan åt vi lungh och gick ut på rast i en halv timme så vi kom in ca 12:30 sedan gick vi till sy-slöjden. det är roligt för jag holler på med ett stort gose-djur. sedan slutade vi 13:55 tidigt kanske du tycker  men tänk då på att jag går i 4:an. :)

love!!

jag var med min kompis i stallet vi började med att mocka sedan fixade vi hö till hästarna när vi var klara med det så red min kompis. jag hade ingen häst att rida på så jag får rida nästa gång istället. :) jag har haft jätte roligt och mysit och imorgon ska vi hz sim prov jag är klart bäst på att simma. jag tävlade i söndags kom 11:a av 132 pers om jag skulle kört mot killarna skulle jag ha kommit 2:a roligt va....

Grattis!!!


min brorsa fyller 8 år idag så jag säger bara grattis!!!! min brorsa har också en blogg den heter 'hugoeliasson.blogg.se'

åååå

KÄRA TITTARE SOM TILLAR PÅ MIN BLOGG:
Nu har papppa tagit bort lösenordet hoppas de för blir så. jag är ledsen över att jag inte har kunnat blogga tidigare men jag får göra massor mad nya inlägg. :)

RSS 2.0